BOLIGER OG BELIGGENHET

Smedens Hage

Praktiske selveierleiligheter

SMEDENS HAGE vil få 30 leiligheter som blir fordelt over fem bygg. Mellom byggene vil det bli hyggelig fellesrom med beplantning og lekeområde. Hele området blir godt tilrettelagt for bevegelseshemmede med fokus på fremkommelighet og god belysning.  Det følger med en parkeringsplass i garasjeanlegg med tilknyttet sportsbod. Fra garasjeanlegget blir det HC-løfteplattform opp til tunet. Alle leilighetene går over ett plan og får gode arealeffektive løsninger og praktisk utforming. Her har du gode muligheter til å finne den leiligheten som passer akkurat for deg! Leilighetene får åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til balkong fra stue. Gode kvaliteter på innredninger med blant annet kjøkken fra Sigdal. Store vinduer gir en god og luftig følelse og slipper mye lys inn i boligen.

 Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom og elektriske varmekabler på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for godt innemiljø og er samtidig økonomisk gunstig.
Du får mulighet for å sette ditt eget preg på leiligheten innenfor gitte tidsrammer. Tilvalgene omfatter parkett, fliser, innvendige farger, kjøkken- og baderomsinnredninger.

Første byggetrinn består av 18 leiligheter, str. 44 kvm-103 kvm. Andre byggetrinn består av 12 leiligheter, str. 57 kvm–100 kvm.

Leilighetene i Smedens Hage varmes opp via egen bergvarme:

Forutsigbar, energiøkonomisk og komfortabel oppvarming

I tider med store svingninger på strømprisen, nyter leilighetseierne i Smedens Hage rimelige og forutsigbare kostnader for oppvarming og varmtvann.
Leilighetene oppvarmes hovedsakelig gjennom vannbåren gulvvarme – suveren komfort i kombinasjon med balansert ventilasjon.

I SMEDENS HAGE FÅR DU:
• Alt på ett plan
• Kort vei til sentrum og Fredrikstadmarka
• Integrerte hvitevarer
• Vannbåren gulvvarme
• Garasjeanlegg

Smedens Hage – nært både marka og sentrum

Tenk å få bo et sted med så stor valgfrihet til hvordan du vil tilbringe hverdagen og fritiden din.
Med bolig i Smedens Hage, så får du både kort vei til sentrum og kort vei til Fredrikstads flotteste turområder.

Som beboer i Smedens Hage bor får du i tillegg til Stjernehallen og FIF huset, også ett av Norges beste rekreasjonsområder kun en kort spasertur unna. Her er det godt opparbeidede turstier i hele marka med lysløyper og utfluktsmuligheter både sommer og vinter. Skihytta er en godt besøkt destinasjon for de turglade som kan oppleve godt dyreliv på turen igjennom marka. Bjørneløypa er en ny attraksjon ved dammene som er godt besøkt, her får både små og store glede av de flotte bjørnene som er skåret ut i trestammene. Det er også kort vei til Glommastien.

 

På Wilberg Senteret finner du et stort utvalg butikker som MENY (med post i butikk), Mestergrønn, Apotek 1, frisør, naprapat, Nordea og Fredrikstad dyrehospital. Hit rusler du på ca 10 minutter. Videre ligger Joker og REMA 1000 ca 1 km unna.
For familier med barn i hjemmet kan Smedens Hage by på et godt og praktisk barndomshjem med flotte utearealer, samt barnehager og barneskoler i umiddelbar nærhet. I Fredrikstad finnes et bredt kulturliv, flere restauranter, en unik festningsby, gode utdanningsmuligheter, næring i utvikling og nærhet til sjøen og et yrende båtliv. Byen er i stadig utvikling og stadig flere velger å bosette seg her.

Se / last ned salgsprospekt

Kniplefjellet Eiendom AS
Storgata 37, 1607 Fredrikstad

Hersleth Entreprenør AS
Hobølveien 4,1550 Hølen

© 2020 Suveren Kommunikasjon.
Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og planskisser er illustrasjoner og kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse.
Prosjektet er ikke detaljprosjektert og den videre prosjektering kan medføre endringer.